CSÚSZKA-MASSZÁZS:

Érzéki csúszka masszázsnál a test érintkezik a testtel. Az ismétlődő mozdulatok előkészítik a testet és a lelket a gyönyörre. A test egésze erogén zóna, egy masszőz tudja hogyan kell úgy nyúlni a testhez, hogy minden érintés izgató legyen. Az érzékek nagyon magas fokát tapasztalhatja meg, ha minél lassabban kapja az érintést-nyomást-húzást. A csúszka masszázs a test egészére kiterjed, a test minden sejtjét izgalomba hozza. Az érzéki csúszka masszázs érinti a test összes érzéki pontját, mégsem keverendő össze a szexmasszázzsal, ami kifejezetten a nemi szervekre irányul! Az érzéki masszázs szexi, csinos fehérneműben történik.

 

PROSZTATA MASSZÁZS:

Elsősorban egészségügyi célokat szolgáló masszázs, ám a férfiak egy részének a prosztatája a G-pontja így örömszerzésre is alkalmas.

 

LINGAM MASSZÁZS:

Fantasztikus masszírozási technika. Ennek a speciális masszázsnak nem az orgazmus elérése a célja, bár mindenképpen kellemes velejárója. A lingam masszázs során a gát, a hímvessző és a herék együtt kerülnek masszírozásra, amely során a férfi csodálatos élményben részesül.

06-30-618-8891
ILDIKÓ